ایده‌های دانش آموزی رویداد کاهش ضایعات کشاورزی در بخشی جدا ارزیابی می‌شود.

رویداد کارآفرینی و فناوریهای نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی: با رویکرد نان، سبزی و صیفی در نظر دارد ایده‌ها/ فناوریهای دانش‌آموزی را در بخشی جدا به نام بخش دانش‌آموزی داوری کند.

26 آبان 1403

مسئله یابی: سومین جلسه چالش معکوس (Reverse Pitch) مرتبط با رویداد ضایعات کشاورزی برگزار می‌شود.

سومین جلسه چالش معکوس (Reverse Pitch) با عنوان مسئله یابی در 21 آبان 1403 بصورت حضوری (درسالن استاد کمالی نژاد) و نیز غیرحضوری به نشانی کانال زیربرگزارمی شود:
https://vc.areeo.ac.ir/ch/imamch
نام کاربری: imamu
گذرواژه: M90212

13 آبان 1403

نشست تخصصی "کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی"

نشست تخصصی "کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی" 7 شهریور 1403 توسط مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) (و با همکاری مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی استان البرز) برگزار شد.

16 مهر 1403

حمایت از صاحبان ایده/فناوری و جذب سرمایه از اهداف مهم رویداد ملی "کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی" است.

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش فناوری و فن‌بازار در حوزه کاهش ضایعات کشاورزی توسط دفتر فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) و حمایت از صاحبان ایده/ فناوری و جذب سرمایه‌گذار در رویداد ملی "کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی.

11 مهر 1403

اولین نشست مسأله یابی (چالش معکوس) کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی

اولین نشست مسأله یابی (چالش معکوس) در راستای رویداد ملی "کارآفرینی و فناوری های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی"اولین نشست مسأله یابی(چالش معکوس) برگزار شد.

07 مهر 1403

ویدئوی آموزشی استفاده از سامانه و ارسال ایده/ فناوری در سایت رویداد قرار گرفت.

نحوه ثبت نام در سایت رویداد "کارآفرینی و فناوریهای نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی: با رویکرد نان، سبزی و صیفی و ارسال ایده/ فناوری " موضوع این ویدئوی آموزشی است.

04 مهر 1403

نمایشگاه دستاوردهای پژوهش فناوری و فن بازار در حوزه کاهش ضایعات کشاورزی برگزار می‌شود.

دفتر فناوری سازمان تات در نظر دارد نمایشگاه دستاوردهای پژوهش فناوری و فن بازار در حوزه کاهش ضایعات کشاورزی را همزمان با رویداد "کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی" برگزار کند.

02 مهر 1403

نشست تخصصی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی به زودی برگزار می‌شود.

 نشست تخصصی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی در راستای رویداد ملی کارآفرینی و فناوری های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی در مرکز آموزش عالی امام خمینی برگزار می شود.

01 مهر 1403

پنجمین جلسه کمیته مدیریت و برنامه‌ریزی رویداد ملی "کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی"

حمایت از صاحبان ایده/فناوری و جذب سرمایه‌گذاران از اهداف اصلی برگزاری رویداد ملی "کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی" می باشد.

26 شهریور 1403

ضایعات (تلفات و دورریز) محصولات کشاورزی و مواد غذایی

از دیدگاه سازمان خواربار کشاورزی (FAO) و برنامه محیط زیست سازمان ملل (UNEP)، هرگونه تغییر در کیفیت محصول  کشاورزی که باعث غیر قابل خوراکی شدن و غیرقابل دسترس شدن و عدم ایمنی آن شده و محصول کشاورزی را برای انسان غیر  قابل مصرف نماید، ضایعات (تلفات و دورریز) تلقی می گردد(FAO -1998).

تلفات (Loss Food)؛ افت کمی و کیفی محصول در مراحل برداشت، جا به جایی، نگهداری، انبارداری و توزیع ، و دور ریز(waste Food) ؛ افت کمی و کیفی محصول در مراحل خرده فروشی و مصرف است (FAO –2019 ).

به کلیه بقایا و زائدات اجباری حاصل از عملیات تولید، برداشت، پس از برداشت و فراوری، پسماند (Residue) اطلاق می شود(FAO -2005) بقایا و زائدات اجباری حاصل ازعملیات پس از برداشت و یا فراوری و تبدیل، اغلب قابلیت تبدیل به محصولات باارزش در صنایع فراورده های غذایی و یا سایر بخش های صنعت را دارند.

01 تیر 1403