هدف‌های رویداد کارآفرینی و فناوری های نوین کاهش ضایعات

محصولات کشاورزی و غذایی؛ با رویکرد  نان و سبزی و صیفی

هدف اساسی(آرمانی): توسعه کاربرد نوآوری ها و فناوری های نوین برای تسریع روند تأمین امنیت و اقتدار غذایی کشور

هدفهای اختصاصی:

  • شناسایی نخبگان، نوآوران و کارآفرینان و صاحبان ایده ها و فناوری های نوین در حوزه کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با تمرکز بر نان و سبزی و صیفی
  • ایجاد شبکه‌ حرفه‌ای کارآفرینان، نوآوران، صاحبان ایده‌ها و فناوری‌های نوین، محققان، اساتید، تولیدکنندگان، فرآوران، بازرگانان، تجار و توزیع‌کنندگان محصولات کشاورزی و غذایی به منظور کاهش ضایعات
  • کمک به تجاری‌سازی و بکارگیری وسیع دستاوردهای فناورانه جهت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی
  • معرفی فناوری‌های نوین در زمینه تولید، بسته‌بندی، توزیع و نگهداری نان و سبزیجات به منظور کاهش ضایعات و تشویق مدیران، کارشناسان و جامعه بهره بردار به کاربرد این فناوری­ها
  • بهبود زنجیره تأمین نان و سبزی و صیفی از طریق شناسایی نقاط بحران زا و چالشی در تولید ضایعات
  • افزایش تولید ثروت در بخش کشاورزی از طریق کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی
  • ایجاد فرصت‌های نوپای کسب و کار در حوزه مدیریت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی