سومین صورتجلسه کمیته مدیریت و برنامه‌ریزی رویداد ملی « کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی »
16 مرداد 1403
سومین صورتجلسه کمیته مدیریت و برنامه‌ریزی رویداد ملی « کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی »

 در تاریخ سه شنبه 16/05/1403 در سالن شتابدهی آموزش بهره برداران با حضور دکتر امانپور (مشاور عالی راهبردی توسعه کسب وکار فناورانه مرکز)، دکتر مصطفی بغدادی (مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری)، دکتر قنواتی (هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی)، دکتر میررحیمی (رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره))، دکتر فاطمیان (عضو هیأت علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی)، خانم دکتر ترابی (نماینده پارک ملی فناوری کشاورزی و منابع طبیعی)، خانم دکتر رعنائیان (مسئول تجاری سازی و تبادل فناوری پارک علم و فناوری استان البرز)، مهندس تیموری (مدیر امور پژوهشی)، دکتر زارع (مدیر گروه نظارت و ارزشیابی)، دکتر محمدپور (رئیس دبیرخانه هیئت علمی مرکز)، مهندس عنایتی(کارشناس پشتیبانی و امور رفاهی مرکز)، خانم رحمتی (مدیر اداره روابط عمومی)، مهندس محسنی (رئیس اداره اطلاع‌رسانی و مدارک علمی)، دکتر اقبالی (کارشناس ارشد مدیریت امور پژوهشی)، خانم دکتر طهماسبی (مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی)، خانم دکتر علیپور استخری (مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی)، مهندس خشک دامن (کارشناس اداره فناوری اطلاعات و خدمات علمی)، خانم دکتر گلباز (عضو کمیته هماهنگی و برنامه ریزی رویداد)، دکتر نجات‌نژاد (مدیر کارآفرینی و تجاری‌سازی بصورت آنلاین)، و مهندس سیرائی (کارشناس گروه کارآفرینی و تجاری‌سازی) برگزار گردید. مهمترین مصوبات این جلسه بشرح ذیل میباشد.

هماهنگی صندوق نوآوری و شکوفای ریاست جمهوری با کارخانه نوآوری و صنایع خلاق البرز برای جلسه مردادماه(دکتر بغدادی/دبیرخانه)

برگزاری نشست «نحوه ارائه و جذب سرمایه گذار» با تیمهای منتخب رویداد(طرحهای ارزیابی شده تا انتهای مرحله دوم داوری) در دو هفته باقیمانده تا زمان برگزاری رویداد با مشارکت پارک کشاورزی

  • برگزاری کارگاه آموزشی «آشنایی با خدمات عمومی و تخصصی صندوق نوآوری و شکوفایی» ویژه شرکتهای دانش بنیان در شهریورماه.
  • اطلاع رسانی پوستر رویداد در شبکه های متصل با صندوق نوآوری شکوفایی ریاست جمهوری.
  • گروه بندی تیمها بر مبنای اینکه با چه شیوه ای می خواهند تأمین مالی کنند و به عبارتی طرحها را بالغ کنند(غربالگری از نگاه سرمایه گذار نیز انجام شود).
  • اطلاع‌رسانی رویداد از طریق سایت ایوند، سمپوزیا، .... انجام و برای برگزاری نشست خبری، مصاحبه، اطلاع‌رسانی از طریق شبکه های صوتی وتصویری برنامه ریزی شود.
  • معرفی یک نفر از تیم صنایع غذایی (CDMC) برای داوری طرح ها.
  • مکاتبه با معاونت توسعه شرکت های دانش بنیان معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری برای اطلاع رسانی موضوع رویداد به شرکت های دانش بنیان حوزه کشاورزی و منابع طبیعی.
  • ارسال کلیه ایده ها قبل از پایش اولیه به صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری.
  • هماهنگی با خانم دکتر سید حسینی (آکادمی آباوید) جهت برگزاری کارگاه آموزشی.
  • دعوت از شرکت های تاکستان غرب و روماگستر.
  • دعوت از شرکت کارخانه گل آذین آشتیان.
  • تلاش برای تبدیل مرکز به مرجع فعال در جمع آوری، شناسایی و معرفی ایده ها و فناوری های نوین کشاورزی