برگزاری  نشست نخبگانی با محوریت "کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی"
03 دی 1403
برگزاری  نشست نخبگانی با محوریت "کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی"

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)؛ در راستای سیاست‌ها و رویکردهای سازمان تات به مناسبت هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۳، نشست نخبگانی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با حضور مدیران عامل و کارشناسان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و استارتاپ‌های استان البرز، میررحیمی، رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) و جمعی از مدیران مرکز، روز سه‌شنبه  27 آذر‌‌ 1403 در مرکز عالی آموزش امام خمینی برگزار شد.

میررحیمی ضمن پرداختن به نقش و اهمیت شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ملی و کشاورزی پایدار و جلوگیری از مهاجرت جوانان و نخبگان، روش‌های حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را مورد تاکید قرار داد.

در این نشست روش‌های مناسب بسته‌بندی، استفاده از ظرفیت‌های هوش مصنوعی، استفاده بهینه از زائدات محصولات کشاورزی، بکارگیری ماشین‌آلات کشاورزی مناسب، بکارگیری فناوری‌های نوین، پهپاد کشاورزی، دورریز نان به ویژه نان باگت، تولید بذور هیبرید و پوشش دهی بذور مورد بحث و بررسی قرار گرفت. آموزش و ارتقای دانش و اطلاعات مردم به ویژه کشاورزان پیشرو در خصوص ضایعات محصولات کشاورزی و غذا و راهکارهای آن از موارد مورد تاکید مدیران شرکت‌های دانش بنیان بود که مورد تبادل نظر قرار گرفت.

در پایان، تعدادی ایده مرتبط با کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذا از سوی مدیران و کارشناسان شرکت کننده در نشست ارائه شد.