اولین جلسه کمیته مدیریت و برنامه‌ریزی رویداد ملی «کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی»
04 تیر 1403
اولین جلسه کمیته مدیریت و برنامه‌ریزی رویداد ملی «کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی»

در تاریخ دوشنبه 04/04/1403 درمحل سالن شتابدهی آموزش بهره برداران مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) با حضور دکتر میررحیمی (رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره))، دکتر فاطمیان (عضو هیأت علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی)، دکتر افشار (مسئول ترویج و توسعه پارک ملی فناوری کشاورزی و منابع طبیعی)، مهندس نقاشی (مدیر عامل مرکز تحقیقاتی و تولیدی نودار)، خانم دکتر رعنائیان (مسئول تجاری سازی و تبادل فناوری پارک علم و فناوری استان البرز)، مهندس تیموری (مدیر امور پژوهشی)، خانم رحمتی (مدیر اداره روابط عمومی)، مهندس محسنی (رئیس اداره اطلاع‌رسانی و مدارک علمی)، مهندس الماسی (رئیس اداره پشتیبانی و رفاه)، دکتر اقبالی (کارشناس ارشد مدیریت امور پژوهشی)، دکتر نجات‌نژاد (مدیر کارآفرینی و تجاری‌سازی) و مهندس سیرائی (کارشناس گروه کارآفرینی و تجاری‌سازی)، خانم دکتر محمودی(کارشناس توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری) (به صورت غیرحضوری) برگزار گردید. اهم مصوبات این جلسه بشرح زیر می باشد.

  • در محورهای رویداد موضوع «فرآوری محصولات کشاورزی و غذایی» مورد اشاره قرار گیرد.
  • حداقل سه نشست/کارگاه آموزشی یا چالش معکوس تا زمان برگزاری رویداد برنامه ریزی و اجرا شود.
  • از ستادهای مرتبط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان همکار رویداد دعوت بعمل آید.
  • دعوتنامه مشارکت و همکاری به نهادهایی مختلف از جمله مراکز و مؤسسات تحقیقاتی(مرتبط) داخل و خارج وزارت جهادکشاورزی، تعاونی‌ها و اتحادیه های تولید و بازرگانی بخش کشاورزی، اتاق بازرگانی کشور و استان البرز، پارک های علم و فناوری، انجمن های علمی کشاورزی و منابع طبیعی، سازمان‌های و مؤسسات اجرایی ستادی و استانی وزارت جهادکشاورزی، سازمان غذا و دارو، دانشگاه ها دولتی، آزاد و خصوصی دارای رشته کشاورزی، صنایع غذایی و منابع طبیعی، دانشگاه‌های علوم پزشکی (دارای رشته صنایع غذایی و تغذیه)، شرکت‌های خصوصی مرتبط، سازمان‌های دارای سابقه همکاری در رویدادها، سازمان مدیریت استان البرز، استانداری البرز و .... ارسال شود.
  • معرفی 20 محصول مهم که محور بیشترین ضایعات کشاورزی و غذایی در ایران می باشند.
  • تشکیل گروه در پیام رسان‌های ایتا و واتساپ.
  • تهیه دستورالعمل مدیریت و برنامه‌ریزی رویدادهای کارآفرینی.