محورهای رویداد کارآفرینی و فناوریهای نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی: با رویکرد نان، سبزی و صیفی

فناوریهای نوین در حوزه‌ها و بخش‌های زیر؛

  • تولید، برداشت و حمل و نقل محصولات کشاورزی و غذا
  • نگهداری، انبارداری و افزایش ماندگاری
  • بسته بندی و فرآوری
  • ترویج و آموزش کشاورزی با به‌کارگیری فناوری‌های نوین آموزشی، متاورس و ...)
  • کاربرد هوش مصنوعی/ اینترنت اشیاء و ...
  • سنجش و پایش میزان ضایعات
  • تولید محصولات جدید (با ارزش افزوده بالا)
  • زیست فناوری و ژنتیکی
  • نان و شیرینی
  • پسماندها و محیط زیست