محورهای رویداد کارآفرینی و فناوریهای نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی: با رویکرد نان، سبزی و صیفی
فناوریهای نوین در حوزهها و بخشهای زیر؛
- تولید، برداشت و حمل و نقل محصولات کشاورزی و غذا
- نگهداری، انبارداری و افزایش ماندگاری
- بسته بندی و فرآوری
- ترویج و آموزش کشاورزی با بهکارگیری فناوریهای نوین آموزشی، متاورس و ...)
- کاربرد هوش مصنوعی/ اینترنت اشیاء و ...
- سنجش و پایش میزان ضایعات
- تولید محصولات جدید (با ارزش افزوده بالا)
- زیست فناوری و ژنتیکی
- نان و شیرینی
- پسماندها و محیط زیست