پنجمین جلسه کمیته مدیریت و برنامه‌ریزی رویداد ملی "کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی"
26 شهریور 1403
پنجمین جلسه کمیته مدیریت و برنامه‌ریزی رویداد ملی "کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی"

میررحیمی دبیر اجرایی رویداد و رئیس مرکز امام در پنجمین جلسه رویداد ملی "کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی" گفت: حضور گسترده صاحبان ایده و فناوری و جذب سرمایه‌گذاران در این رویداد بر غنای رویداد می‌افزاید و ما به دنبال فراهم کردن شرایط مناسب برای نخبگان هستیم تا از خروج آنان از کشور جلوگیری شود. وی افزود: با حضور مسئولان کشوری در رویداد، حمایت و پشتیبانی قوی‌تری از نخبگان خواهیم داشت.  

دکتر میررحیمی، دبیر اجرایی رویداد ملی "کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی"  یادآور شد: دفتر فناوری سازمان تات در نظر دارد در کنار رویداد، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش فناوری و فن بازار را در حوزه کاهش ضایعات کشاورزی برگزار نماید و از محققان و پژوهشگران سازمان تات خواست تا دستاوردها و فناوری های خود را در این رویداد معرفی نمایند و با ثبت ایده و فناوری و شرکت در رویداد، دستاوردهای خود را تجاری سازی کنند.

وی در ادامه از روسای سازمان‌های جهاد کشاورزی درخواست کرد اطلاع رسانی رویداد تا سطح مدیریت‌های جهاد کشاورزی در روستاها انجام شود و یادآور شد: با این سطح از اطلاع رسانی، ایده‌ها و دانش بومی در سطح کشور شناسایی و جهت تجاری سازی ثبت و حمایت می شوند.

شایان ذکر است پنجمین جلسه کمیته برنامه‌ریزی رویداد ملی "کارآفرینی و فناوری‌های‌ نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی؛ با رویکرد نان و سبزی و صیفی" با حضور سیدمجید حسینی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و مدیرعامل شرکت تاکستان غرب، یداله دالوند مدیرکل روابط عمومی سازمان تات، محسن نقاشی دبیر فدراسیون صنایع غذایی و کشاورزی کشور، میررحیمی رئیس مرکز امام و  اعضای کمیته  روز دوشنبه 26 شهریور ماه در سالن شتابدهی بهره‌برداران برگزار شد. این نشست به منظور تبادل نظر و برنامه ریزی اجرایی رویداد تشکیل شد.