دهمین جلسه کمیته مدیریت و برنامهریزی رویداد ملی « کارآفرینی و فناوریهای نوین کاهش ضایعات محصولات کشـاورزی؛ با رویکرد نان و سبزی و صیفی »

دهمین جلسه کمیته مدیریت و برنامهریزی رویداد ملی «کارآفرینی و فناوریهای نوین کاهش ضایعات محصولات کشـاورزی با رویکرد نان و سبزی و صیفی» روز دوشنبه 8 بهمن 1403در سالن شتابدهی آموزش بهرهبرداران مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)برگزار شد.
دستور کار جلسه : روند پیشرفت برنامه های رویداد
صورتجلسه:
1 – برگزاری نشست خبری/اطلاعرسانی گسترده رویداد از طریق صدا و سیما/ بیلبوردهای شهرداریها(دالوند/رحمتی)
2- ایجاد نمایشگاه و دعوت از شرکت ها و ایده پردازان(دبیرخانه/عنایتی/مختاری)
3- تفکیک استانی آمار طرح/ایده های ارسالی به دبیرخانه رویداد (دبیرخانه)
4- سازماندهی گروه حامیان رویداد و سرمایه گذاران و پیگیری تأمین منابع مالی(دبیرخانه)
5- برگزاری جلسات مشترک با مجری و همکاران رویداد جهت انتخاب داوران تخصصی و منتورها (دبیرخانه/مجری)
6- برگزاری جلسه با سرمایه گذاران خطرپذیر و دعوت آنان به شرکت در برنامه های دو روزه رویداد(دبیرخانه)
7- درج لوگوهای دستگاه ها و نهادهایی که با رویداد همکاری لازم را دارند(دبیرخانه/ خانم رحمتی)
8- اصلاح تیزر رویداد برای پخش در برنامه نهایی رویداد در روزهای 30 بهمن و یکم اسفندماه 1403(خانم رحمتی)
9– تهیه یادبود رویداد برای کلیه شرکت کنندگان در رویداد(مختاری)
10 – برگزاری جلسه مشترک با دفتر محیط زیست و فناوری وزارت جهادکشاورزی (دکتر مختاری/دبیرخانه)
11- تهیه و ارسال دعوتنامه برای شرکت کنندگان و ارائه دهندگان/ طراحی تندیس رویداد، لوح تقدیر، گواهی حضور و گردن آویز(دکتر مختاری)
12- برگزاری جلسه با شرکت های صنایع غذایی استان در سازمان جهادکشاورزی استان (مهندس الماسی/دبیرخانه)
13 – ارسال ایدههای دریافتی منتخب به صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری (دبیرخانه)
14 – تهیه و ارسال سومین پادکست رویداد حداکثر تا 13 بهمن ماه و پایان برگزاری آزمون هر پادکست حداکثر تا مورخ 24 بهمن ماه و اعلام نتایج برندگان حداکثر تا 26 بهمن ماه به دبیرخانه (مصری/فاطمیان)
15 – تعامل با مؤسسه اویسینا برای هماهنگی نحوه داوری و ارائه ایده های ارئه شده از کشور مجارستان(دبیرخانه/مجری)
16- مکاتبه با آموزش و پرورش برای حضور دانش آموزان نخبه، کارآفرین و نوآور در برنامه دو روزه رویداد (دبیرخانه)
17- مکاتبه با مراکز آموزش علمی و کاربردی استان البرز برای حضور دانشجویان کارآفرین، خلاق و نوآور در برنامه دو روزه رویداد(دبیرخانه)
18- صدور گواهینامه آموزشی برای کارکنان و گواهینامه آموزش بهره برداراان برای افراد غیر کارمند وزارت جهادکشاورزی شرکت کننده در دو روز رویداد(مهندس حیدرزاده/ دکتر نوروزی)